Opdag hvad ALF har at tilbyde af fiskevand i Jylland!

Er du træt af det samme gamle fiskevand? Så skal du tjekke ud hvad ALF har at tilbyde i Jylland!

ALF er en førende udbyder af fiskevand i hele Danmark, og de har muligheder for både ørred, laks og havørreder. Uanset om du leder efter et fredfyldt fiskested, eller du gerne vil konkurrere med dine venner og familie om den største fangst, så kan ALF levere det bedste af begge verdener.

De har over 50 forskellige søer spredt ud over hele Jylland, hvor der er noget for enhver smag. Du kan vælge at gøre dit eget forskningsarbejde online for at finde den perfekte destination, eller ALFs team er altid klar til at hjælpe dig med at finde et område som imødekommer dit ønske.

Desuden tilbyder ALF professionelle guider på mange af søerne, der kan hjælpe dig med tips og tricks til succesrig lystfiskeri. De er topmotiverede og erfarne guider som kan rådgive dig på pladsen og sikre, at du har et godt ophold sammen med ALF.

Hvis du leder efter et eventyr på søen, så se ikke længere end ALF i Jylland. Booke en tur på den mest bekvemme tid og kickstart din egen fiskeoplevelse!

Der er masser af grunde til at nogensinde besøge de fantastiske fiskevandsområder, der findes i den jyske natur. Og det er godt nyt for alle de fiskeelskere derude – Arnbjerg Langvandshavn (ALF) har taget initiativ til at give ligesindede let adgang til disse vande.

Besøgende kan tage et afslappende dyk ned i havnen og opdage hele skattekisten af forskellige fisk, såsom aborrer, ørreder og gedder. Havnen er via et infrastruktur og faciliteters kendskab yderst velegnet til både rekreative og professionelle fiskere. Eksperterne på ALF er yderligere kvindt om at styrke ergonomien ved havnen, så kan udnytte alle mulighederne som eksempelvis Vinstrup Havn har at byde på.

Diverse fiskegrejer som symaskiner, kastestænger, trådkurve og snørefilere kan du rent faktisk leje direkte fra ALF’s naturskønne havneområdet. Desuden findes en amfiteater hacket ind i Holmene for højdepunkterne på deres aktivitetsmæssige foredrag arrangéret på stedet. Skulle man have brug for lidt pause fra al det der udfising og egernbading- så kan man med andre ord endnu få mere værdi i gennem ALF’s medfølgende aktiviter!

Har man et stærkt ønsker om at udforske området selv, så er der heldigvis gratis adgang til panoramaviden, baner og udsigtspunkter. Dagsture og stand-up paddleboardudlejninger vil provide dig med de rolige øjeblikke du gerne vil have – helt sammen med den passende stemning af saltvandets brusen, miljøset af fuglene lige bove larmen som skibene producerer.

Alt sammen skalhulptilvirker dem bedste rammerne for en kort weekend pause langt fra al stress og jag – men tillige fyldt med uforglømmelige oplevelser omkring den Jyske hav. Kom forbi esbjerg Langvandshavn for at finde ud af hvorfor det hele tid var verdt sin tid!

ALF (Aquatic Life Fish) har et imponerende sortiment af fiskevand og tilbyder unikke fisketilbud til både erfarne og nye lystfiskere. ALF er Jyllands største forhandler af fiskevand og har været det siden 2005.

ALF har ekspansivt dækker de store søer i Jylland: Store Økssø, Bæveren Sø, Konge Søen, Kersetu Søen og Lake Tingvad – hvor både ædle karper, rovfisk som aborrer, gedder og sandart står klar til at blive fanget! Desuden er ALFs vand udarbejdet med højeste kvalitet og har jævnligt varte servicebesøg. Hvis du er uheldig med vejrforholdene, kan ALF også tilbyde indendørsfiskeri på Vestdachaardets fuldautomatiske overfladefishpark.

Derudover har ALF konstant nye opskrifter og guider om lystfiskeri, således at du kan planlægge din tur optimalt efter vandløbets data.

Related Post