ALF i dag

Som lystfisker vil du gerne have mulighed for at fiske præcis når det passer dig, præcis som det passer dig og præcis hvor det passer dig. Derfor er ALF også det rette valg for dig. Vi er foreningen med de mange muligheder. Hos os får du mere end 100 kilometer fiskevand til din rådighed. Vi har fiskevand fordelt i det meste af øst-, midt- og vestjylland og kan tilbyde snart sagt alle former for lystfiskeri. Fiskevandet kan du bruge lige så tit du vil. Om du er medefisker, spinnefisker eller inkarneret fluefisker, spiller ingen rolle, heller ikke om du er til hav-, bækørreder eller gedder.

Hos os er alle velkomne, det er jo blandt andet derfor vi er foreningen med de mange muligheder.

Aarhus lystfiskerforening er i dag en forening i støt vækst med fokus på at kunne tilbyde spændende fiskevande i en dynamisk men traditionsrig forening.

Et medlemskab dækker blandt andet