Havørred fra Gudenåen

Sted Gudenåen
Metode Spin
Vægt -

Efter en weekend udsættelse pga. vejret skulle grejet testes, sådan alt bare spiller til Skjern å præmieren. Derfor gik turen til Gudenåen hvor åen og den mulige fangst gav optimale forhold for sådan en test.
Efter at have fanget, og sluppet af med en gedde, og haft en følger af en større fisk (måske gedde igen) fik jeg pludselig et ordentligt hug.
Efter nogle minutters fight nettet jeg denne fede blanke opgænger og årets første fisk var en realitet.
Fisken er selvfølgelig genudsat jr. fredningen af havørred i gudenåen. (kommer der en nyhed herom?)