Havørred fra Kysten, Bornholm

Sted Kysten, Bornholm
Metode Spin
Vægt 0.003 kg

Sidste dag på tur med min bror til fantastiske Bornholm. I weekenden havde jeg kun fanget en flot farvet fisk over målet - tabt to og fået en del fine undermålere. Men på sidste dag havde vi lige et par timer inden vi skulle med færgen. Og jeg var heldig at ryge ind i en stime overspringere, som også holdt store fisk. Jeg fik tre fisk på små to timer og det kunne uden tvivl være blevet til flere og større havde jeg haft tiden og retten (man må kun tage tre pr dag på Bornholm - den mindste bed desværre først, ellers var den røget ud igen). Den største gav et virkeligt solidt tungt hug og en super energisk fight. En meget stærk fisk, som udfordrede mig i den stenede brænding med de livlige bølger, hvor jeg med den ene hånd måtte lægge pres på fisken for at få den udenom sten mens jeg med den anden måtte støtte mig til vadestokken for ikke at glide på sten. Intens fight over lavt vand da jeg fik den forbi de store sten i brændingen. Den satte på afskillige udløb, som jeg måtte stoppe. Heldigvis var den virkelig godt kroget. Herligt da jeg kunne kane denne smukke stålblanke torpedo på land.