Laks fra Kysten

Sted Kysten
Metode Spin
Vægt 3.3 kg

Kort efter fik jeg gudhjælpemig endnu en sølvlaks på land. Denne endda en anelse større end den forgangne, men stadig noget mindre end den mistede. Nu fik jeg dårlig samvittighed over at jeg havde beholdt målsfisken. Men sådan er det nogle gange. Det kommer i stimer og andre perioder er præget af nulture. Jeg fik endnu en undermåler HØ som naturligvis røg ud igen. Konklusionen på turen var; da jeg endelig fandt fiskene fik jeg indenfor ca. halvanden time kontakt med 3 små HØ og 3 store Sølvlaks - 3 fisk på land. Derudover 2 store nippende sølvlaks følgere i syne. Sikke en intens fiskeoplevelse. I stiv kuling. Én af de dage på kysten jeg sent vil glemme. Og fame om ikke en ørn svævede hen over pladsen da solen gik ned. Det kunne næsten ikke være bedre. Jo; det kunne det jo så; hvis linen ikke var røget på den første. Men jeg kan ikke klage.