Andet fra Århus Å

Sted Århus Å
Metode Spin
Vægt -

Efter en lille times fiskeri hvor det kun blev til nogle mindre bækørreder, bed denne flotte regnebueørred på. Den fightede helt suverænt! Dig jeg fik den på land skulle den bare have en over nødden, og væk med den. 20 minutter senere godt 100 meter længere oppe i åen stødte jeg på en havørred der svømmede efter min spinner men drejede af i sidste sekund...øv øv!
Ca. 45 min senere samme sted, så jeg en kæmpe fisk hoppe i vandet og jeg skulle lige se om jeg kunne fange den til sidst, men nej. Det gad den ikke. Men trods alt en fin dag ved åen!!