Havørred fra Lilleåen

Sted Lilleåen
Metode Spin
Vægt 1.1 kg

Havde 40 min. effektivt fiskeri. Udnyttede at jeg alligevel skulle forbi åen, så det skulle have chancen. Der var godt med vand i åen. Fik et hug og syn af fisken tæt på overfladen ved egen brink efter 20 min. - Fik denne fisk på det, jeg havde besluttet var sidste kast; opstrøms til modsatte brink under et træ, hvor jeg havde fidus til, at der stod en fisk. Så det var jo dejligt at få bekræftet. Ville egentlig gerne have sæt den ud igen, da det var en hun under 50cm, men hun var for "godt" kroget og havde med dødsrul i overfladen fået linen viklet adskillige gange omkring hoved gælder og spinner, så jeg havde ikke mulighed for at frisætte den i sund tilstand. Men mon ikke den nok skal smage fint og blive værdsat.