Havørred fra Lilleåen

Sted Lilleåen
Metode Spin
Vægt -

Spændende morgen hvor jeg startede med at rygkrogen fisk på ca. 5 kg. Jeg mistede den inden de moralske overvejelser for alvor pressede sig på. Efterfølgende havde jeg en endnu større følger (6-7 kg) på samme plads. I mine bestræbelser på at fange den, fik jeg en mindre fisk på 53. Kort efter blev det til en havørred på 47 og en bækørred på 35. Jeg kørte efter en snak med et par venlige bestyrelsesmedlemmer længere op i åen, for at fiske den sidste halve time. Her nåede jeg at miste to fine blankfisk, en på ca. 2 kg. og en på ca. 3 kg. Sidder nu med blandede følelser, og venter stadig på den første fisk over 60 i år i Lilleåen.