Laks fra Gudenåen, Zone 6

Sted Gudenåen, Zone 6
Metode Orm/reje
Vægt 4.6 kg

Fanget tæt på Ulstrup. Jeg fik øje på den nede i vandet foran mig og serverede min reje for den. Det tilbud kunne den ikke modstå og efter ca 15 min kamp, hvor den var helt fri af vandet fire gange (prøvede ellers at undgå at den hoppede) fik jeg den på land. De forbipasserende kanosejlere hujede mens jeg fightede den og den trak på et tidspunkt helt om bag en forbipasserende kano så dem der sad i den måtte dukke sig for ikke at få hovedet kappet af af min line. En rigtig lille hidsigprop var den!!!