Generalforsamling 2018

29. november 2018 kl. 18.00 / 19:30

Generalforsamling 2018

Kære ALF medlem.

Hermed indkaldelse til foreningens årlige generalforsamling, som afholdes torsdag d. 29. november 2018, kl. 19:30. Generalforsamlingen afholdes i Brabrand Hallen, Engdalsvej 86-88, 8220 Brabrand.

Dagsorden i henhold til vedtægterne.

1. Valg af dirigent og referent

2. Bestyrelsens beretning

3. Regnskab

4. Behandling af indkomne forslag

5. Budget og kontingentfastsættelse

6. På valg af bestyrelse

• Henning Moudt

• Michael Grimm

7. På valg af suppleanter

• Ingen

8. Valg af kritisk revisor

Fællesspisning

Traditionen tro afholdes samme dag og sted kl. 18.00 den årlige hyggemiddag for alle medlemmer af foreningen.

Under fælles-middagen er der en gratis øl eller vand. Derefter kan øl og vand købes.

Tilmelding til fællesmiddag, senest 23. november til Troels på e-mail holsteinkaa@gmail.com eller SMS/telefon på 30 28 33 31

Vi ses,