Skjern Å premiere 2017

16. april 2017 kl. 09:30

Så skal der atter sættes et stort kryds i kalenderen for at være sikker på laksepremieren.

Traditionen tro mødes vi søndag d. 16. april 2017, hvor ALF inviterer til laksepremiere.

Vi mødes i Langagerhytten kl. 9.30, hvor vi drikker morgenkaffe sammen. ALF vil være vært for et rundstykke og en opkvikker til ganen og maven. Men medbring selv den nødvendige mængde kaffe.

Herefter skal der fiskes. – Efter nogle timers fiskeri – tidspunktet aftales på dagen – spiser vi vores medbragte madpakker sammen - til akkompagnement af de forhåbentlig mange spændende beretninger fra formiddagens fiskeri.

Kaffe, vand og øl og madpakke, medbringes selv.

Ps: Vær opmærksom på særlige regler for fiskeri i Skjern å.

Se sammenslutningens hjemmeside www.skjernaasam.dk under afsnittet fiskeriet.

Husk også at købe det særlige laksekontingent (100 kr.) via Skjernå sammenslutningen, Korsholm (Skjern) eller Sportshuset (Horsens).

På gensyn ved åen den 16. april.
Langagerhytten, Skjernvej 133, 6933 Kibæk