Foredrag med Kaare Ebert

23. februar 2016 kl. 19:00

De fleste lystfiskere, som fisker efter havørred, har sikkert oplevet, at ørrederne pludselig ikke er til at finde. Selv om ørrederne for få dage siden huggede lystigt på vores agn, er de nu som sunket i havet. I stedet for at opgive fiskeriet vil den erfarne lystfisker opsøge - og fange - dem helt specielle steder. Den dygtige lystfisker kender nemlig til ørredernes biologi og kan derfor i mange tilfælde forudsige, hvordan fiskene reagerer på omslag i vejret og skiftende havtemperaturer.

Vil du kende havørredens hemmeligheder, så får du nu chancen. Kom til en rigtig spændende aften i Brabrand Lystfiskerforenings lokaler tirsdag den. 23. februar kl. 19.00. Den aften fortæller Kaare Manniche Ebert, biolog i Danmarks Sportsfiskerforbund og forfatter til flere artikler om havørredfiskeri, om havørredens mest intime hemmeligheder. Han kommer for eksempel ind på hvilke farver havørreden tænder på, hvad det er, som udløser hugget i både salt- og ferskvand, og hvad havørredernes foretrukne byttedyr er. Der bliver med garanti noget at tage med hjem for både nybegynderen og den erfarne kystfisker. Foredraget er gratis og du behøver ikke være medlem af BLF eller ALF, alle er velkomne på dagen.

Vi ses d. 23 februar kl 19 ved Byleddet 2 C i Brabrand.