Aften ved Stef’s Lystfiskergrej

14. april 2015 kl. 18.30

Tirsdag d. 14. april kl. 18.30 hos Stef's Lystfiskergrej, Fredensgade 29, 8000 Aarhus C.

Stef's Lystfiskergrej er vores gode hovedsponsor ifb. med Ørnerede Konkurrencen. Denne aften har du mulighed for at gå dit grej og udstyr helt på plads, inden den længe ventede premiere i de vestvendte lakseåer d. 16. april.

Claus vil præsentere de seneste nyheder og du har mulighed for at opdateret og opgraderet dit grej (og ikke kun til laksefiskeri). Og naturligvis med god rabat (minus 20 %) denne aften. Tjek evt. Stef's udvalg her inden du kommer til rabataften.