Foredrag med Nikolaj Korsholm

24. februar 2015 kl. 19:00

Aarhus lystfiskerforening og Brabrand lystfiskerforening byder den 24 februar til åbent foredrag med Nikolaj Korsholm på det Gamle Gasværk, Byleddet 2c, 8220 Brabrand kl. 19.00.

Det her er hverken et foredrag eller en film. Det er en sammensmeltning af historier, som bliver fortalt gennem lyd, billeder og optagelser. Foredraget tager dig med dybere ind i de oplevelser, Nikolaj fik på turen. Du vil opleve noget, som du aldrig har set, hørt eller følt før.

Nikolaj og hans kammerat starter på sydøen af New Zealand, hvor store ørreder bryder overfladen i spritklare floder. Disse fisk er lumske og overlistes ikke så nemt, som de troede. Efter mange skræmte og mistede fisk får de endelig hul på bylden og lander flere rigtig store ørreder.

Senere på rejsen begiver de sig nordpå - til varmere himmelstrøg. Her er målet at fange den fisk i havet som er øverst i fødekæden. For at det skal lykkedes, skal de arbejde sig op gennem fødekæden, alt grejet skal være top-tunet, musklerne skal spændes samt lidt held i posen.

Fire måneder i en bil sammen med ens bedste kammerat er en drømmerejse, men ikke en let rejse.
Den fantastiske rejse gemmer på ulidelige udfordringer, som tærer på krop og sind.

Se evt. Nikolajs lille forfilm til foredraget ”et fiskeeventyr i New Zealand”

Der kan i forbindelse med arrangementet købes drikkevare samt brød og pølser
Entre betales i døren 50 kr.