25. november 2015 kl. 19:30

Generalforsamling 2015.
Bemærk ændret dato og nyt sted.
Hermed indkaldelse til foreningens årlige generalforsamling, som afholdes onsdag den 25. November 2015, kl. 19:30. I år afholdes generalforsamlingen i Brabrand Hallen, Engdalsvej 86-88, 8220 Brabrand.

Dagsorden i henhold til vedtægterne.
1. Valg af dirigent og referent
2. Bestyrelsens beretning
3. Regnskab
4. Behandling af indkomne forslag
5. Budget og kontingentfastsættelse
6. Valg til bestyrelse – på valg er:
- Henrik Mejer
- Rade Radovic
- Henning Moudt
7. Valg af suppleanter – på valg er:
- Ejner Kaa
- Claus Jeppesen
8. Valg af kritisk revisor – på valg er:
- Thøger Jensen

Fællesmiddag.
Traditionen tro afholdes samme dag og sted kl. 18.00 den årlige hyggemiddag for alle medlemmer af foreningen efterfulgt af et opbyggeligt indlæg. Fællesmiddagen med een øl/vand er GRATIS, derefter kan øl og vand købes.

Tilmelding senest onsdag den 18. november til Rade Radovic tlf.: 2085 9274 eller mail: rade.bridge.radovic@gmail.com, hvis du ønsker at deltage i spisningen.