Ørneredekonkurrence

27. september 2015 kl. 06:00 - 14:00

Det er nu 59. gang denne traditionsrige og velbesøgte konkurrence afholdes af Aarhus Lystfiskerforening.

Som noget nyt dækker Ørneredekonkurrencen i år kyststrækningen mellem Varna mod nord og Mariendal Strand mod syd. Mange lystfiskere og deres familier fra nær og fjern deltager på dagen, der sædvanligvis er både hyggelig og spændende. Derfor er opfordringen – kom og vær med på denne fine fiskedag, hvor der udover selve fiskeriet og konkurrencerne med store præmier også er mulighed for at møde gode fiskekammerater, få en kompetent fiskesnak og nyde naturen.

Køb af deltagerkort.

“Deltagerkort koster kr. 100, og kan allerede nu købes følgende steder:

• Stef´s Lystfiskergrej, Fredensgade 29
  • Grejbiksen, Randersvej 397
  • Jagt og Fiskerimagasinet, Sønder Allé 5
  • Dragefisken.DK, Lystrupvej 19, Risskov.

På konkurrencedagen fra kl. 07.00 kan der også købes deltagerkort ved Århus

Lystfiskerforenings ørneredesekretariat, som oprettes ved Ørnereden Kiosken i Marselisborg skov syd for Aarhus.

Konkurrencens start og slut.

Konkurrencen starter som noget nyt kl. 06.00 søndag morgen og der fiskes til kl. 14.00. Indvejningen af dagens fangst foregår fra kl. 14.15 til kl. 14.45 ved

ørneredesekretariatet ved Ørnereden Kiosken.

Umiddelbart herefter ca. kl. 15.00 foretages den store præmieoverrækkelse.

Konkurrencer.

Hovedkonkurrencen er størst fisk efter vægt, uanset art. Derudover vil der i lighed med tidligere år være en konkurrence for fladfisk , en for havørred og en special-konkurrence. Juniorkonkurrencen vil også i år blive højt prioriteret.

Der kan kun vindes een præmie pr. deltagerkort bortset fra præmier vundet ved lodtrækning.

Lodtrækninger.

Der trækkes lod om store præmier på deltagerkortet. Der er mulighed for at købe lodder til amerikansk lotteri, hvor der er flotte præmier i hver serie.Præmier vundet ved lodtrækning tæller ikke med i ovenfor omtalte præmiebegrænsning for fangede fisk.

Præmier.

En meget vigtig succesfaktor for arrangementet er, at der er mange fine præmier på præmielisten. ALF har en meget stor opbakning blandt byens grejbutikker og andre erhvervsdrivende, der sponserer fine præmier.

Allerede nu er der indgået aftaler med flere sponsorer, men helt klar er præmielisten ikke. Sidste år var der usædvanlig flotte og spændende præmier, og tendensen ser ud til at kunne holde også i år. Så kom og få fornyet/suppleret dit grej.

Download præmielisten som PDF her

Download præmieliste for lodtrækning og deltagerkort

Vi ses til Ørneredekonkurrencen 2015