Skjern å premiere

18. april 2015 kl. 09:00

Tredje aktivitet er Laksepremiere i Skjern Å 2015.

Så skal der atter sættes et stort kryds i kalenderen for at være sikker på laksepremieren.

Skjern Å Sammenslutningen har vedtaget, at sæsonstart er den 16. april 2015.

Traditionen tro mødes vi lørdag den 18. april 2015, hvor ALF inviterer til laksepremiere.

Vi mødes i Langagerhytten kl. 9.30, hvor vi drikker morgenkaffe sammen. ALF vil være vært for et rundstykke og en opkvikker til ganen og maven. Men medbring selv den nødvendige mængde kaffe.

Herefter skal der fiskes. – Efter nogle timers fiskeri – tidspunktet aftales på dagen – spiser vi vores medbragte madpakker sammen - til akkompagnement af de forhåbentlig mange spændende beretninger fra formiddagens fiskeri.

Kaffe, vand og øl medbringes selv.

Tilmelding nødvendig til Rade Radovic på tlf. 2045 9802 eller på mailadr.: rade.bridge.radovic@gmail

Har du plads til en ekstra lystfisker i bilen, opgiv da dette sammen med dit telefonnummer ved tilmeldelsen. Du vil så blive kontaktet, hvis der bliver behov for kørelejlighed.

Ps: Vær opmærksom på særlige regler for fiskeri i Skjern å.

Se sammenslutningens hjemmeside www.skjernaasam.dk under afsnittet fiskeriet.

Husk også at købe det særlige laksekontingent (100 kr.) via Skjernå sammenslutningen, Korsholm (Skjern) eller Sportshuset (Horsens).

På gensyn ved åen den 18. april.
Arrangementsudvalget