20. november 2014 kl. 19:30

Generalforsamling 2014.
Hermed indkaldelse til foreningens årlige generalforsamling, som afholdes torsdag den 20. November 2014, kl. 19:30 på Pandion Haleatus, Nymøllevej 8, 8200 Aarhus N.

Dagsorden i henhold til vedtægterne.

1. Valg af dirigent og referent
2. Bestyrelsens beretning
3. Regnskab
4. Behandling af indkomne forslag
5. Budget og kontingentfastsættelse
6. Valg til bestyrelse – på valg er:
- Michael Grimm
- Troels Kaa
- Kai Beltoft
- Vakant
7. Valg af suppleanter – på valg er:
- Ejner Kaa
- Vakant
8. Valg af kritisk revisor – på valg er:
Ikke valg i år.

Fællesmiddag.
Traditionen tro afholdes samme dag og sted kl. 18.00 den årlige hyggemiddag for alle medlemmer af foreningen efterfulgt af et opbyggeligt indlæg.

Fællesmiddagen med een øl/vand er GRATIS, derefter kan øl og vand købes til ALF-priser.

Tilmelding inden 16. november til Rade Radovic tlf.: 2045 9802 eller mail: rade.bridge.radovic@gmail.com, hvis du ønsker at deltage .

Vi håber rigtig mange møder op.