Guidet tur til Mariager Fjord.

29. marts 2014 kl. 09:00 - 15:00

I år går turen igen til Mariager Fjord!

Dagen kommer til at byde på hyggeligt samvær, røver historier samt en guidet tur på en af fjordens bedste pladser!

Lørdag den 29. Marts kl. 09.00 mødes vi ved Havnevej 3-5 i Hadsund.

(https://maps.google.dk/maps?q=56.714517,10.114202&num=1&t=h&gl=dk&z=18&iwloc=A)

Kl 09.15 kører vi samlet ud til en af fjorden bedste fiskepladser. Pladsen bliver bestemt på dagen, alt efter vand, vind og vejr.

Efter en gennemgang af plads og teknikker, vil vi dele os lidt op, og fiske et par timer indtil frokost, hvor vi spiser vores madpakker og smider røverhistorier over bordet. Efter frokost kan folk selv bestemme hvad de vil, efter lyst. Der kan skiftes til en af fjordens andre smukke pladser.

Turen er gratis og alle kan deltage (Ikke kun medlemmer af ALF), erfaren som uerfaren. Tag gerne familie og venner med.

Sørg selv for fiskegrej*, madpakke, vand/øl, kaffe og hvad der ellers kunne tænkes.

Inspiration til fiskegrej:

Spinnestang og hjul. Må gerne være let grej. (8-10 fod, 8-32g kastevægt). Spinnere, blink, kystwoblere, bombarda og fluer. Fletline i 0.12-0.20.

Fluegrej. Enhånds,  #4-8. Flydeline eller Intermediate, 9 fods tippet forfang (0,30 i spidsen) + fluorocarbon eller nylon til enden. (0,26)

Arrangementet er begrænset til 30 personer, så tilmeld i god tid.

For tilmelding, send en e-mail til Troels Holstein Kaa på holsteinkaa@gmail.com eller ring på 30 28 33 31 (Efter kl 17 på hverdage)

Vi ses ved Danmarks smukkeste fjord!