Skjern Å premiere

20. april 2013 kl. 9.30

Laksepremiere i Skjern Å 2013.

ALF inviterer til laksepremiere Lørdag den 20. April 2013 kl. 09.30

Vi mødes kl. 09.30 i Langagerhytten, ved Langagergård, Skjernvej 133, 6933 Kibæk, hvor vi drikker morgenkaffe sammen.

ALF vil være vært for et rundstykke og en opkvikker til ganen og maven. Men medbring selv den nødvendige mængde kaffe.

Tilmelding nødvendig til Rade Radovic på tlf. 2045 9802 eller på mailadr. rar@mejeri.dk

Har du plads til en ekstra lystfisker i bilen, opgiv da dette sammen med dit telefonnummer ved tilmeldelsen. Du vil så blive kontaktet, hvis der bliver behov for kørelejlighed.

På gensyn ved åen den 20. April.
Arrangementsudvalget

Ps: Vær opmærksom på særlige regler for fiskeri i Skjern å - Se sammenslutningens hjemmeside www.skjernaasam.dk .

Husk også det obligatoriske laksekontingent (100 kr.). Kan købes på nettet via ovennævnte hjemmeside eller hos de etablerede kortslagssteder, for eksempel Korsholm i Skjern.