Guidet tur til Mariager Fjord

18. maj 2013 kl. 9.00 - 15.00

Turen går til Mariager Fjord og dagen kommer til at byde på hyggeligt samvær, røver historier samt en guidet tur på en af fjordens bedste pladser!

Lørdag den 18. Maj kl. 09.00 mødes vi ved Havnevej 3-5 i Hadsund.

(https://maps.google.dk/maps?q=56.714517,10.114202&num=1&t=h&gl=dk&z=18&iwloc=A)

Kl 09.15 kører vi samlet ud til en af fjorden bedste fiskepladser. Pladsen bliver bestemt på dagen, alt efter vand, vind og vejr.

Efter ankomst, vil vores webmaster, Troels Holstein Kaa, fortælle om den valgte plads, samt fiskeriet efter havørred i fjorden. Troels har stor erfaring når det gælder Mariager Fjord, og han ved præcis hvor og hvad der skal fiskes med, i de forskellige forhold. Troels har hvert år ca 30 ture til fjorden og de kaster omkring 100 havørreder af sig.

havørreder fra Marts 2013, Mariager fjord.

Ovenstående billede viser 2 blankfisk fra påsken 2013. En dag der kastede 19 ørreder af sig.

Efter en gennemgang af plads og teknikker, vil vi dele os lidt op, og fiske et par timer indtil frokost, hvor vi spiser vores madpakker og smider røverhistorier over bordet. Efter frokost kan folk selv bestemme hvad de vil, efter lyst. Man kunne evt skifte plads, hvis det er tiltrængt.

Kunne du tænke dig at være med? Så tøv ikke! Turen er gratis og alle kan deltage (Ikke kun medlemmer af ALF), erfaren som uerfaren. Tag gerne familie og venner med.

Sørg selv for fiskegrej*, madpakke, vand/øl, kaffe og hvad der ellers kunne tænkes.

Inspiration til fiskegrej:

Spinnestang og hjul. Må gerne være let grej. (8-10 fod, 8-32g kastevægt). Spinnere, blink, kystwoblere, bombarda og fluer. Fletline i 0.12-0.20.

Fluegrej. Enhånds,  #5-9. Flydeline eller Intermediate, 9 fods tippet forfang (0,30 i spidsen) + fluorocarbon eller nylon til enden. (0,26)

Troels sælger gerne lidt hjemmebundne fluer, hvis man står og mangler. Ca. 10 kr stykket. Fluerne er selvfølgelig gennemtestet i fjorden ;-)

Arrangementet er begrænset til 30 personer, så tilmeld i god tid.

For tilmelding, send en e-mail til Troels Holstein Kaa på holsteinkaa@gmail.com eller ring på 30 28 33 31 (Efter kl 17 på hverdage)

Vi ses ved Danmarks smukkeste fjord!