Guided tur Gudenåen Ulstrup

25. august 2012 kl. 06:00 SHARP

Har du ingen eller kun lidt kendskab til vores laksevande ved Gudenåen, er her en mulighed for at deltage i en guidet tur. Guide på turen er Poul Jeppesen – ALF medlem og erfaren laksefisker.

Der vil blive orienteret om fiskeriet, valg af grej, og ikke mindst vil der være praktisk fiskeri efter laks.

Arrangementet afholdes lørdag den 25. august fra kl. 6 – 10 (morgen) - kanosejlere er sjældne på det tidspunkt.

Vi mødes i Ulstrup ved rensningsanlægget – Gudenåparken.

Nødvendigt at medbringe:

Udover personligt fiskeudstyr (10-12 fods spinnestang anbefales pga. brede grødebræmmer)og nødvendig forplejning medbringes til rejetacklet: Kroge(gamakatzu str.3 ell. 4.) Synk med skaft 10 -25 g afhængig af strømforhold, forfangsline 1 ½ m 0,40 nylon ell. Fluocarbon, tregangssvirvel. Plastbæger til opbevaring af rejer. Skalrejer indkøbes af foreningen.

Program for dagen:

6:00 Vi mødes og får hilst på hinanden

6:10 Poul Jeppesen vil sætte os ind i mysteriet - laksefiskeri med rejer på krogen!

6:25 Vi går i gang med det praktiske fiskeri

10:00 Evt. mødes vi til evaluering over den medbragte kaffe.

10:30 Arrangementet slutter. - Det er naturligvis muligt at fortsætte fiskeriet på egen hånd.

Spinnefiskere er selvfølgelig også velkomne til at deltage – også fluefiskere – men det er svært.

Poul har venligst stillet sig til rådighed for evt. yderligere information. Poul kan kontaktes via email til p.jeppesen@privat.dk eller på tlf. 8699 9669.

Tilmelding er nødvendig og foretages senest onsdag den 22. august til:

Henrik Mejer på mob. 2866 9988 eller på henrik@mejer.org

Det er også muligt at tilmelde en gæst, som kan deltage mod betaling af gæstekort 85 kr.

Det med småt!

Også for at fiske i Gudenåen skal man have betalt: Lystfisketegn (statsfisketegn).

Mindstemål for laks er 60 cm.

I ALF ser vi det som en vigtig opgave at formidle kendskab om foreningens fiskevande til vores medlemmer. Der har tidligere været ture til Lilleåen og vores laksevande i det vestjyske. Nu er turen kommet til Gudenåen, og senere kommer andre ture, så hold dig orienteret på her på vores hjemmeside, hvor evt. ændringer også vil kunne læses.

På gensyn ved åen den 25. August 2012.

Arrangementsudvalget.