22. november 2012 kl. 19:30

Aarhus Lystfiskerforenings Generalforsamling d. 22.11 2012 kl. 18.00 (Naturcenter Nymølle, Nymøllevej 6, Lisbjerg 8200 Århus)
Vi starter med den vanlige gang Gule ærter kl. 18.00.
HUSK at tilmelde dig til spisning (Gratis - dog koster øl/vand) via mail til Bjarne Nyborg Larsen.

Nye vedtægter skal vedtages: Læse dem her:
Aftenens arrangement: Tropisk fiskeri i Caribien
Inden selve generalforsamlingen får vi besøg af John Petermann fra Strobel Travel.
Hos Strobel Travel beskæftiger han sig med at arrangere oplevelsestunge lystfiskerture verden rundt samt mere almindelige turistrejser til Caribien.
Han har været i Caribien utallige gange, men har også erfaring med fiskeriet i Skandinavien, Nordamerika og New Zealand.
John er inkarneret fluefisker og aktiv i Federation of Fly Fishers Denmark (FFFD).
Før generalforsamlingen vil John fortælle om tropisk fiskeri i Caribien og vise billederne derfra.
Gad vide om han ikke kommer ind på hvordan man får en "Inshore Grand Slam", hvad det er der er så fascinerende ved at fiske efter bonefish og tarpons og ikke mindst hvordan man mest effektivt kan få lov af kone, kæresten eller samleveren til at rejse til f.eks. Cuba. Og der er helt sikkert tips og tricks der kan bruges i det hjemlige fiskeri.
Selve generalforsamlingen starter kl. 19.30.
Så kom og få de bedste og mest usandsynlige løgnehistorier fra vores fiskevande og vær med til at præge foreningen