Ørneredekonkurrencen 30.9 - 2012

30. september 2012 kl. 08.00-14.00

Søndag den 30. September 2012 kl. 08.00 – 14.00 Traditionen tro arrangerer Aarhus Lystfiskerforening søndag den 30. September Ørneredekonkurrencen på kyststrækningen mellem Blommehaven mod nord og Mariendal Strand mod syd. Det er nu 56. gang denne traditionsrige og velbesøgte konkurrence afholdes.

Mange lystfiskere og deres familier fra nær og fjern deltager på dagen, der sædvanligvis er både hyggelig og spændende. Derfor er opfordringen – kom og vær med på denne fine fiskedag, hvor der udover selve fiskeriet og konkurrencerne med store præmier også er mulighed for at møde gode fiskekammerater, få en kompetent fiskesnak og nyde naturen. Køb af deltagerkort. Deltagerkort kan i dagene op til konkurrencen købes følgende steder: Stef´s Lystfiskergrej, Fredensgade 29 Grejbiksen, Randersvej 397 Jagt og Fiskerimagasinet, Sønder Allé 5 Dragefisken, Vesterport 4 På konkurrencedagen fra kl. 07.30 kan der også købes deltagerkort ved Århus Lystfiskerforenings ørneredesekretariat, som oprettes ved Ørnereden Kiosken i Marselisborg skov syd for Aarhus.

Konkurrencens start og slut. Konkurrencen starter kl. 08.00 søndag morgen og der fiskes til kl. 14.00. Indvejningen af dagens fangst foregår fra kl. 14.15 til kl. 14.45 ved ørneredesekretariatet ved Ørnereden Kiosken. Umiddelbart herefter ca. kl. 15.00 foretages den store præmieoverrækkelse af foreningens formand. Konkurrencer. Hovedkonkurrencen er størst fisk efter vægt, uanset art. Derudover vil der i lighed med tidligere år være en konkurrence for fladfisk , en for havørred og en special-konkurrence. Juniorkonkurrencen vil også i år blive højt prioriteret. Som sædvanlig er der også en særlig præmie til en kvindelig lystfisker. Der kan kun vindes een præmie pr. deltagerkort bortset fra præmier vundet ved lodtrækning. Lodtrækninger. Der trækkes lod om store præmier på deltagerkortet. Der er mulighed for at købe lodder til amerikansk lotteri, hvor der er flotte præmier i hver serie. Præmier vundet ved lodtrækning tæller ikke med i ovenfor omtalte præmiebegrænsning for fangede fisk. Præmier. En meget vigtig succesfaktor for arrangementet er, at der er mange fine præmier på præmielisten. ALF har en meget stor opbakning blandt byens grejbutikker og andre erhvervsdrivende, der sponserer fine præmier. Allerede nu er der indgået aftaler med flere sponsorer, men helt klar er præmielisten ikke. Sidste år var der usædvanlig flotte og spændende præmier, og tendensen ser ud til at kunne holde også i år. Så kom og få fornyet/suppleret dit grej. Præmielisten vil blive lagt på hjemmesiden, så snart den er klar. Hold derfor øje med hjemmesiden www.aarhuslystfiskerforening.dk, hvor eventuelle ændringer ligeledes vil blive meddelt. Vi ses til Ørneredekonkurrencen 2012.

Præmier for 2012

I år har vi præmier for 55.000,- Du kan se præmierne ved at hente PDF filerne herunder.

Præmier for fiskekonkurrencen

Præmier for lodtrækning